Fun In B.C.  

Welcome to the Fun In B.C. forums. your outdoor adventure headquarters.

As guest on our site, you have the chance to take a look around and get an idea of what we're all about. Feel free to check out some of the current topics of discussion and some of the stories of adventure gone by, by clicking on the top right picture to view past "Pictures of the week" .

Don't be shy, come on in. By joining our free community you'll be able to join in the fun with other outdoor adventurers and find out about upcoming events. you will also get access to View posted pictures. Stop sitting on the outside looking in, join today it's easy and it's FREE.

It's time for you to start having FUN..... in BC!!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

HOTMAIL USERS: Check your 'junk mail' folder for the confirmation message and add 'funinbc.com' to your safe list so you don't miss anymore important emails from us.

Go Back   Fun In B.C. > All about your Ride > suzuki Talk

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-07-2007, 11:39 AM
rs9000 rs9000 is offline
Prospect
 
Join Date: Jan 2006
Location: Maple ridge
Posts: 277
rs9000 Unknown Newbie
Reputation: 10
help plz!

i got a 1990 samurai i was driving it the othere day and every thing was fine the all of a sudden i lost power and it died on the side of the road so i get out and check and fiddle with sum stuff and it starts up agin and make it 5 blocks to my house since then ive tried to get it started but it wont keep running i turn the key over the check light comes on and the oil light my 2 turn signals and it keeps turning over unless u give it gas which u shouldnt have too cuz its fuel injected if u keep giving it gas it will run but the second u stop it die's we pulled the fule filter and put and new one it we put in a new fule pump last month ? im stumped ???? any one got any idea's ?
__________________
1986 22re 5spd sas'd new motor 35's front locker
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2007, 02:22 PM
bustamove bustamove is offline
Prospect
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 233
bustamove bad newbie
Reputation: 9
Quote:
Originally Posted by rs9000 View Post
i got a 1990 samurai i was driving it the othere day and every thing was fine the all of a sudden i lost power and it died on the side of the road so i get out and check and fiddle with sum stuff and it starts up agin and make it 5 blocks to my house since then ive tried to get it started but it wont keep running i turn the key over the check light comes on and the oil light my 2 turn signals and it keeps turning over unless u give it gas which u shouldnt have too cuz its fuel injected if u keep giving it gas it will run but the second u stop it die's we pulled the fule filter and put and new one it we put in a new fule pump last month ? im stumped ???? any one got any idea's ?
try lookin at the IAC, or idle air control valve if it has one, i had a 89 tracker, and mine had the opposite problem it would idle too high, and wouldn't come down, but while driving it or giving it gas it would drive fine. so i dunno if that helps or not.
__________________
Ferd 150HD,08 bruteforce 750, ricochet armor and 27" mudlites,Polaris 900, 159" lots of goodies. BRAAP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Style Design By: Resourcelabz.se