Fun In B.C.  

Welcome to the Fun In B.C. forums. your outdoor adventure headquarters.

As guest on our site, you have the chance to take a look around and get an idea of what we're all about. Feel free to check out some of the current topics of discussion and some of the stories of adventure gone by, by clicking on the top right picture to view past "Pictures of the week" .

Don't be shy, come on in. By joining our free community you'll be able to join in the fun with other outdoor adventurers and find out about upcoming events. you will also get access to View posted pictures. Stop sitting on the outside looking in, join today it's easy and it's FREE.

It's time for you to start having FUN..... in BC!!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact support.

HOTMAIL USERS: Check your 'junk mail' folder for the confirmation message and add 'funinbc.com' to your safe list so you don't miss anymore important emails from us.

Go Back   Fun In B.C. > All about your Ride > Ford discussions

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-03-2012, 09:18 PM
64CJ6Willy 64CJ6Willy is offline
Having FUN IN B.C.
 
Join Date: Jun 2011
Location: Abby
Posts: 816
64CJ6Willy Good newbie
Reputation: 11
Ford 4.2

Changed the O2 sensors, plugs and wires. Tripped the Ign 3 times after battery was disconnected for 1 hour. 30 mins later check engine light came on. OBS said passenger oxy was gone. Any info?
__________________


I'm a peice of shit, I treat women like shit because I'm a fucking douchebag and I deserve to have my face dragged across concrete,
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2012, 10:02 PM
fullsizebronco fullsizebronco is offline
Edit Title in 'User CP'
 
Join Date: Aug 2006
Location: kelowna b.c
Posts: 1,500
fullsizebronco Unknown Newbie
Reputation: 10
i have heard on more than one occasion that people have gotten bad oxy sensors out of the box maybe take it back and try another one ?
__________________
FORD
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2012, 10:10 PM
64CJ6Willy 64CJ6Willy is offline
Having FUN IN B.C.
 
Join Date: Jun 2011
Location: Abby
Posts: 816
64CJ6Willy Good newbie
Reputation: 11
Tks. Was the previous error before we changed the 02's and it was gone for awhile.
__________________


I'm a peice of shit, I treat women like shit because I'm a fucking douchebag and I deserve to have my face dragged across concrete,
Reply With Quote
  #4  
Old 01-04-2012, 05:07 PM
85chevy 85chevy is offline
Nothing Runs Like a Deere
 
Join Date: Feb 2009
Location: Langley, BC
Posts: 2,471
85chevy Good newbie
Reputation: 12
check the wire to make sure its not shorted?
__________________
1992 Jeep Cherokee
1985 Chevy 4x4
Reply With Quote
  #5  
Old 01-04-2012, 06:26 PM
64CJ6Willy 64CJ6Willy is offline
Having FUN IN B.C.
 
Join Date: Jun 2011
Location: Abby
Posts: 816
64CJ6Willy Good newbie
Reputation: 11
All brand new shit yesterday, and harness was fine.
__________________


I'm a peice of shit, I treat women like shit because I'm a fucking douchebag and I deserve to have my face dragged across concrete,
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Style Design By: Resourcelabz.se