PDA

View Full Version : No Forward Gears??


Jagsy
02-08-2008, 11:55 PM
so a couple days ago my E4OD in my 1992 fullsize bronco stoped going into 1st 2nd or drive but reverse still works fine did'nt make any noises it just stalled before it took a crap. any clues of the probem or is the shit just fried??

Redneck Lincoln
02-09-2008, 12:49 AM
sounds like it died, fluid level up? does the fluid smell burnt? they are good trannys but they need to be serviced regularly.

trencher
02-09-2008, 12:59 AM
[iagree] did it do anything wierd before it shit the bed? IE slip or hang up shifting etc

Jagsy
02-09-2008, 03:40 PM
ya it slipped real bad is 2nd, 1st dident work and 3rd worked fine the fluid smelt like crap. i thought it might be blown thx for the input

trencher
02-09-2008, 06:00 PM
Ya sorry man but smelly oil usually means baked clutch packs.

ManDown
02-15-2008, 04:46 PM
so a couple days ago my E4OD in my 1992 fullsize bronco stoped going into 1st 2nd or drive but reverse still works fine did'nt make any noises it just stalled before it took a crap. any clues of the probem or is the shit just fried??

its cuz you got all your parts from the rez jagsy................ hahahahaha hey when are you back in town man well have to go out drinkin one night

Jagsy
02-24-2008, 01:26 AM
its not a rez bomb just rez bomb parts in it

nonhighwayservice
02-26-2008, 11:08 PM
same thing happened to me with my f250.....sorry to say she's fucked! And as far as finding one at a wrecker good luck they were only in 92-93