PDA

View Full Version : wrong cluster or did i do something wrong?


spit.fire.
01-20-2008, 01:32 PM
fuel gage battery guage, and some other guage drop right down when i turn the headlights on, and oil pressure guage skyrockets all the time:dontknow:


is it the wrong cluster or did i install something wrong

Always broke
01-20-2008, 01:41 PM
Sounds like you have the ground hooked up wrong check your wiring

spit.fire.
01-20-2008, 01:43 PM
all the wiring was on plugs, unplug from old, plug into new

Always broke
01-20-2008, 01:52 PM
Maybe year to year they had a change in the wiring ?????

spit.fire.
01-20-2008, 02:33 PM
Maybe year to year they had a change in the wiring ?????
you were right, ground wire popped off the firewall when i was pullin stuff apart, thanks for the help

spit.fire.
01-20-2008, 05:14 PM
allright, another question, what causes the speedo to bounce up and down and not go up smoothly?

HILLBILLY
01-20-2008, 05:17 PM
well I know how to fix that[f]

spit.fire.
01-20-2008, 05:32 PM
well I know how to fix that[f]
buy another chevy?:party0010: :dontknow:

T.O.
01-20-2008, 05:41 PM
allright, another question, what causes the speedo to bounce up and down and not go up smoothly?

Corosion (rust) between the cable and its sheathing, Pump some WD40 down it and hope for the best. If it binds up the cable will break and whalla, No more speedo then they can't get you for speeding cuz you honestly didn't know how fast you were going.[7]

dirka dave
01-20-2008, 05:45 PM
allright, another question, what causes the speedo to bounce up and down and not go up smoothly?
rust in the mechanical cable that goes between the guage and the speedo gear.
It can be taken apart and lubed with white grease.