PDA

View Full Version : ebrake hook up


s10 broad
01-11-2008, 06:48 PM
i have a 91 s10 that has 79 bronco axles under it.... my ebrake needs to be ste up... i have cables from the bronco but what i am wondering is hwo cani make it hook up to the s10 system?? i ahve to get it thru vi so that is why i need to know...im gonna be fucking round with it this weekend cuz i have till the end of this month !!!ekkk!!! any help is fricking great...:D

SquirreL-E
01-11-2008, 06:54 PM
:| when did you get your VI, i got one on dec 29th... haha and i still havent figured out how to do it yet, actually i had it setup with atro van cables, but they weren't long enough for when it was flexed out.... so i need somethin else...

s10 broad
01-11-2008, 06:56 PM
dec 31!!!! but i got the flares and flaps on i just need the ebrake hooked up... man it sucks.... is it your first one or what ?

SquirreL-E
01-11-2008, 06:58 PM
haha yea its my first one, very first time ever pulled over too. hah

78bronco
01-11-2008, 07:50 PM
why the fuck is this in the ford section?????

Foes
01-12-2008, 01:34 AM
i had a box 2 vi for near 5 months, never got around to fixin all the stuff, just make sure you dont get pulled over untill the vi is done :D

but i finally got the vi done, and its a weight off my shoulders

s10 broad
01-12-2008, 08:55 AM
why the fuck is this in the ford section?????
cuz the ebrake is form a ford.. so i thought the ford guys would have an idea.. my truck is a mutt everything else is chevy but ford axles and random parts.. that is why...:D

Deathtrap
01-12-2008, 11:53 AM
Ill go out in a bit and get a shot of how the cables on my bronco are set up, maybe you could mimic them some how.

Deathtrap
01-12-2008, 12:02 PM
http://www.supermotors.net/getfile/600089/fullsize/dscf3859.jpg

s10 broad
01-13-2008, 04:30 PM
wow ..i dunno how that is gonna work.... the ebrake system from the 79 bronco is a bit different...i think.....:dontknow:

78bronco
01-13-2008, 09:29 PM
nope pretty close to that last pic