PDA

View Full Version : ??????


beeker
06-09-2007, 08:41 PM
hey i got a 91 sami 1.3 FI problem im having is it wont stay running longer than 30 seconds it will start ,run, then die! then it wont refire. just turns over and over. ive replaces the fuel filter and spark module (ignition box) with no change anyone else know of this problem or a solution to it????
[cheers]

ray
06-09-2007, 11:44 PM
distributor cap aand rotor? spark plugs wires ?

ignition module

HillBillyLincoln
06-10-2007, 02:28 AM
coil?? fuel pump relay?

Chillbilly
06-14-2007, 09:28 AM
you should do the diagnostic test thing with the fuse box....never had a 91 but i think there is a fuse in the fuse box you can stick in then turn the key.....the gauges will blink with a code for ya that you can find in the manual.

Mine didnt have that option..maybe someone on here knows what im talkin about and can elaberate :) by the way..nice zuki beeker

ShortStack
06-14-2007, 09:48 AM
On the rabbits sometimes (when the came out) the starter relay would over heat and cause that sort of prob there was an upgrade for it.

my car had similar probs to yours and it was the fuel pump relay. But it'd mostly die while driving it but when it died out it wouldn't start for a few tries/minutes. You can jump the fuel pump relay and see if it'll stay running. Can you hear it cycle when you turn the key?

Gotta give more details about what its doing when its running or how it dies etc. does it run after you let go of the key? Smell, smoke, sounds etc What were other recent repairs you did to it? Have you removed the coil wires?

norm
06-14-2007, 12:36 PM
I assume it's EFI,put a fuel pressure guage on it.Prolly delivers enuf pressure
to start and then drops below what u need.Even if u can hear pump run or
it sprays out the hose it may not be enuf to feed injector(40 psi'sh)

Zukbuilder
06-14-2007, 04:19 PM
Wayne,

Sell that piece of shit !![cheers] [cheers]

redwingfan_number19
06-14-2007, 05:12 PM
dude, give me a call, my buddy will look at it, really wants to make a deal for the floors,

Later

Matt

rs9000
06-15-2007, 12:46 PM
I assume it's EFI,put a fuel pressure guage on it.Prolly delivers enuf pressure
to start and then drops below what u need.Even if u can hear pump run or
it sprays out the hose it may not be enuf to feed injector(40 psi'sh)

im actually having the same problm as beaker i read throught my maunal u need 3-10 psi for ur fule injejtion for it to work properly. i need to get mine hook up to a diganostics thing ive all ready take out my injecter and fule filter still not running right dunno wat im going to do ethere beeker pm me about this let me know wat u have trouble shot and ill let u know wat ive done [cheers]

beeker
06-16-2007, 08:22 PM
ive done a fair bit r/r fuel filter ,both relays , ignition module pulled off dist wire and ground with spark testor NO SPARK pulled the computer found bad diode/cap replaced it with same one (NEW) and rehooked up still no spark pulled it back out and drank a few beers!! havent tried a coil yet as nobody i know has one i can swap with to test i know it gets fuel i can smell it lol all it does is turn over and over!!!![cheers]