PDA

View Full Version : Rocker Stud


Throttle
04-17-2007, 12:18 AM
Hey, I was wondering if anyone's ever replaced rocker studs from a 350 due to excessive wear? I know they're pressed in, but I wanted to know if anyone knew the correct PSI to press them in at, or the length of the bolt remaining at the top.

brothergrimms
04-17-2007, 01:02 AM
all you can do is drill them out put scerw in studs[cheers]

pumpkin
04-17-2007, 08:03 AM
If its not too worn it will pull out useing washers and a non locking nut. To install new one I just put a bunch of nuts on the stud and bash it in with a hammer to the same hight as the others.

Throttle
04-17-2007, 07:02 PM
yeah thats what I thought... thanks guys