PDA

View Full Version : tranny issue


Beast
04-12-2007, 01:34 PM
im puttung a 302 into my ranger, theres a 4 banger in there right now with a 5 spd, will i have to change the tranny or can i use the 1 thats in there already?:dontknow:

jakerngr
04-12-2007, 03:01 PM
you have to change the tranny

In The Zone
04-12-2007, 03:55 PM
LOL yes like he said u need to source a new tranny or buy adapters to mount yours to a smallblock bell even though the 302 will kill your stock trans in little time..

i am doing the same and went with a t18 and 1345 tcase

m j
04-12-2007, 07:31 PM
describe the project and your goals so we can steer you towards the most likely path of success

Tha_Stepside
04-12-2007, 11:29 PM
change the tranny over to an NP435 or a T18 and you will have a tough set-up. You will probably have to change the crossmember or you can make a custom one, those trannies have only one mount right in the middle.