PDA

View Full Version : dead truck


outlawsauto
03-25-2007, 04:16 AM
k soo i was goin camping last weekend and we were gonna take my yota and my exploder camping so as soon as i got home from work i fired up my yota and let it idle for about 5 min then all of a sudden it just stoped and truned off and i was like ok weird but w/e its done this once or twice before... so went to go start it back up and not a thing outa it my lights and stuff work but when i turn the key nuthin happins at all i figuer its the ignition modual saposabuly my truck has 2 its a 83 pick up with a 22r any input would be awseome thanks

HillBillyLincoln
03-25-2007, 11:39 AM
sounds like a fusible link, or bad battery connections.

toyon35s
03-25-2007, 11:52 AM
could be your starter

GOT MUD
03-25-2007, 12:10 PM
check your connections, i know it's the obvious but they are really finnicky on the toy they use to screw me around all the time, till i went and bought new ones

outlawsauto
03-25-2007, 01:00 PM
were is the fuseable link iv looked all along the passanger side there and nuthin

Redneck_04
03-25-2007, 03:11 PM
fusable link should be in the fuse block under the hood id check the connections try roll starting it and if that works it would probably be the connections to the battery or the starter!

82 yota
03-26-2007, 01:48 AM
there is i think 2 plugs that go to the + terminal, they are about 5" away from the battery, make sure they have a good connection, i had the same problem a couple years ago, one wire broke and the truck had lights but no power to the ignition