PDA

View Full Version : sway bars


rs9000
02-07-2006, 12:16 PM
new to 4 wheeling
I found a 88 cherokee for 1200$ with a new motor nothing really wrong with it othere then a few patches of rust minor. I bought a lift for it custom rancho 4.5 in the and 4 in the front im get a set of 31 15's for the truck on off set rims. I have taken the sway bars out but i cant decied leave em out or extend and put back in wat do u tihnk ???
[cheers]

Rand0m Hero
02-07-2006, 01:13 PM
take them out... and why 31's? get some 33's :) Plus sway bars just become problematic over time... or get some sway bar disconnects just for the front and take the rear out

Mr Vic
02-07-2006, 01:50 PM
disco's for the front take out the rear should work the best

Jeep eh
02-08-2006, 07:17 PM
how do sway bar disconecs work??

Moondog
02-08-2006, 11:18 PM
Sway Bars [9] [9] [9]

rs9000
02-09-2006, 02:42 PM
i took em off and imma leave em off no point its fine to drive with out i find

Explorer guy418
02-10-2006, 11:18 PM
my buddy took his out on his, 98 cherokee does fine, it hurts the alignment a bit though. dont waste money on sway bar disconnects.

brandonf250
02-11-2006, 05:57 PM
leavem out!

Kinslayer
02-15-2006, 02:54 PM
Yeah, I got disconnects, I found that it was too much of a pain in the ass to take them out and put them back in that I left em out. I mean christ, the truck is for wheelin', not for racin'. The if you have to drive a bit slower, well then you just get fewer tickets.

x_mike_x
02-18-2006, 11:24 PM
i have quick disconnects, but got loaded, and lost them in tall grass. Im pretty lazy, so now i have no disconnects, and no sway bars. Get quick disconnects