PDA

View Full Version : spedometer ticking


skyjacker
01-18-2006, 06:34 PM
i have a 90 ranger and i just put a body lift on it and now when i drive it the spedometer bounces around alot and it makes a ticking sound is this because my spedo cable is not connected properley or do i need a new one ?

thanx for the help

Milkman
01-18-2006, 06:36 PM
maby you stretched the cable when you put on the bl. check to make sure it is tight in the back of the dash.

gordwould
01-18-2006, 07:10 PM
sometimes they pull out of the back of the speedo

ottoman
01-18-2006, 07:34 PM
could be a fray in the cable and now is catching due to different cable positioning. best cure to the problem is to turn up the radio and stop looking at the speedo.

Always broke
01-29-2006, 08:15 PM
It could also be kinked or needs to be lubed[36]

phansie
01-29-2006, 08:19 PM
IT'S A BOMB!!!!!!!!:D :D

epic3
01-29-2006, 10:50 PM
[9] [9]

sparky
01-29-2006, 11:05 PM
did somebody say lubed hehe a lubed up bomb [smack]

Blazerboy
01-29-2006, 11:10 PM
We are having the same problem in our 81 Chev. For awhile it just went nuts goign all over and now it doesnt even work,

but hey who needs one there for pussies

Nasty1
01-29-2006, 11:19 PM
It is the speedo head - in behind dash

mini
01-30-2006, 12:23 AM
hahahahah you said head

Hello Kitty
01-30-2006, 12:29 AM
check the connect, it's prolly looseded., tighten up yo.


if not check the jeep axles/

adrock
01-30-2006, 09:17 PM
go to lordco for ten bucks can get a longer speedo. i had to do it on my s10 same thing happened.

Dr.Ford
01-30-2006, 11:51 PM
:D just dim your dash lights and crank the music[36]