PDA

View Full Version : vaccum............


brandonf250
01-14-2005, 09:04 PM
got a fuel injected f250 that i had the old aod tranny swaped out and got a c6 put in its place, i was wondering if a vaccun line that is broken which runs in to the tranny would prevent the tranny from shifting properly.just got the motor running and took the truck for a rip and the tranny would not shift and when i looked under the hood i noticed the line was crunched that runs in to the passinger side of the tranny..

Squishy
01-14-2005, 09:32 PM
couldnt hurt to try? i dont have a real answer, but id think that it is for something

__________________________
1984 Bronco II, 302, NP435,NP208 Doubler, NP205,5.13 Dana 44/8.8 Fullwidth, Detroit, Coil Front, 36" Militarys
LOCKED AND LOADED!

I understand the "Jeep thing", now it hurts when i pee.

78bronco
01-14-2005, 10:49 PM
it might I know when the vacume line wasnt hooked up on mine it wouldent shift or it was slow to shift

what other sport gives you goosebumps a 3mph

brandonf250
01-14-2005, 10:53 PM
cool thanks for the input i will see what i can figure out.

STranger
01-15-2005, 05:19 AM
that line is what tells the tranny how much load is on the engine,so it knows when to shift.it must be intact for the tranny to shift properly.

i dont need people to get me,i just need people to get out of my way

82 yota
01-15-2005, 01:17 PM
i know with chevs if that line isn't hooked up they shift at really high rpms and shift hard,

brandonf250
01-15-2005, 07:30 PM
ya it was the line that was giving me problems, took care of it today,thanks