PDA

View Full Version : torque converter q..


dexter302
01-12-2005, 08:48 AM
ok,, in my cutlass,,, when the tranny is cold,, you have to rev the thinmg up to like 2 g's for it to work,, and when it is on gear,, and it idles,, it is like it is in nuetral,,, is teh problem more likely to be the torque converter or the tranny pump,, teh fluid is not black,, not burned smell,,, and at tyeh corect level,,,,
what could it be and how can i find out???

This space for rent
..._______
../_______\
.(]]__o__[[)
|\_o ___o_/|
|_|.........|_|

.............//)
..........,/../ /
........./..../ /
....//'...'/.`
./'/.../..../.....:^.\
('(.......... _/'...'/
\.................'...../
.'\'...\.......... _.
...\..............(
....\..............\

kootenaycat
01-12-2005, 07:00 PM
As long as the fluid level is correct, I'd say a band adjustment is needed, but been so long since I worked on a TH350 or 200 that I can't remember if there is an external adjustment like a Ford! I don't think Chevy's can be adjusted externally, but I'm sure someone else on here will know. Could also be leaking seal on one of the servo pistons.

wade and cleatus
01-13-2005, 11:24 AM
If yoo was smart nough tuh speel,, yood probly now tuh anser.[redneck]

~When i'm drunk i speak truth
Not english or french.~

lizard
01-13-2005, 02:43 PM
Sounds like your clutch's are slipping/wornout.

82 yota
01-13-2005, 03:11 PM
dex, don't bother trying to fix it, just put one of your other trannies in

ROBO
01-13-2005, 03:14 PM
sonds fubar too me.... put another one in.


IF YOU CANT DODGE IT!
RAM IT!

In The Zone
01-13-2005, 04:42 PM
it a chevy thing just burn it...


Soon to be on a trail near U

dexter302
01-13-2005, 05:50 PM
ya,, but i am got the shift kit in this tranny,, so i want to know if it is teh tranny fucked o rthe torque converter..i am too lazy to chage the shift kit...

This space for rent
..._______
../_______\
.(]]__o__[[)
|\_o ___o_/|
|_|.........|_|

.............//)
..........,/../ /
........./..../ /
....//'...'/.`
./'/.../..../.....:^.\
('(.......... _/'...'/
\.................'...../
.'\'...\.......... _.
...\..............(
....\..............\

boyzen
01-13-2005, 06:33 PM
its fucked got the same problem on my s10 .

...STUMP HUMPER...

dexter302
01-13-2005, 08:14 PM
ya,,, i got a spare t350c,,, so i just got to get a torque converter,, and i wil just change them both,,,

This space for rent
..._______
../_______\
.(]]__o__[[)
|\_o ___o_/|
|_|.........|_|

.............//)
..........,/../ /
........./..../ /
....//'...'/.`
./'/.../..../.....:^.\
('(.......... _/'...'/
\.................'...../
.'\'...\.......... _.
...\..............(
....\..............\