PDA

View Full Version : c6 tranny q's


dexter302
07-08-2004, 06:34 PM
Just wondering if the tranny would have a big block or small block bellhousiong,,, it is up to a 400m, i heard some are small block, and some are big block,, what are the chances that it would be a small bloack housing???


Support your local red and white.

..._______
../_______\
.(]]__o__[[)
|\_o ___o_/|
|_|.........|_|

boyzen
07-08-2004, 06:38 PM
if its mounted to a 400 it is big block.

BOGGERS RULE!!!!:
http://www.funinbc.com/forum/uploaded/boyzen/20044611514_IntercoShield.jpg

[/img]http://www.therangerstation.com/files/RevolvingFordLogo.gif

dexter302
07-08-2004, 07:16 PM
so,, anyone wanna trade a big block c6 for a small block c6?? (if i get this truck i am loooking at...)

Support your local red and white.

..._______
../_______\
.(]]__o__[[)
|\_o ___o_/|
|_|.........|_|

Punk in Drublic
07-09-2004, 09:44 PM
I goata s a sma;;s bvalok c6 bitu it a 2 wd. ithinfkd ay goata chandge m,ain shaft an shjeit

87 f250 lifted beaten and abused with swampers....now with more dents

as quted by Krusty the Clown "...glug glug, vroom vroom, honk splat"
What would bubbles do?

STranger
07-10-2004, 03:22 AM
i can do the shaft change,but its a $200 job.

i dont need people to get me,i just need people to get out of my way