PDA

View Full Version : Ford 203 transfercase


429orangepeel
09-01-2010, 08:05 PM
I need a good one.Anyone?

Always broke
09-02-2010, 01:01 AM
Come on Randy you building another dual case? The 203's are getting harder to find

Redneck Lincoln
09-02-2010, 10:41 AM
hmm i will look

Greg82
09-02-2010, 12:12 PM
Hmm I have a dodge one. You can just change the input to the 32 spline ford one if you have an input. 100$

'Balmer
09-02-2010, 12:17 PM
Hmm I have a dodge one. You can just change the input to the 32 spline ford one if you have an input. 100$


All of the links on your site are dead... just so ya know...

Greg82
09-02-2010, 12:18 PM
All of the links on your site are dead... just so ya know...

I know. I don't have a hosting company anymore, just holding the name.

Broncoo
09-05-2010, 11:01 PM
Hmm I have a dodge one. You can just change the input to the 32 spline ford one if you have an input. 100$

they use drastically different bolt patterns FYI

Troy
09-06-2010, 01:00 AM
they use drastically different bolt patterns FYI

it can be done. was gonna do it with a chevy range box on a ford 205 but couldnt get the input.

429orangepeel
09-06-2010, 07:34 AM
Thanks guys for looking.I needed the input gear 31 spline and found a good one.Doublers are the only way.Make sure to upgrade your axles,atleast your stock 30 spline outers,of course we are talking about a D60.