PDA

View Full Version : bronco 2 computer


regulate34
11-15-2009, 04:34 PM
i am wondering about the computer in a bronco 2
are they interchangeibal between trucks
of the same year of corse
or can you interchange the years with the same motor?

MikeWild
11-15-2009, 06:18 PM
try here for answers and more

http://www.therangerstation.com/tech_library/index.php

godtool
11-16-2009, 07:41 AM
Supposedly the ignition module or duraspark box is wired for the engine size, 4 cyl, 6, or v8, but then again I pulled 2 boxes out of fords at Pick-a-part yesterday for my freinds 85 Ranger so I wonder if they will work.